Luna Đogani traži pomoć, blogerka u lošem zdravstvenom stanju

Luna Đogani traži pomoć, blogerka u lošem zdravstvenom stanju

Blogerka i bivša rijaliti učesnica Luna Đogani većinu svakodnevnog života dijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, Luna je sada fanove obavijestila da se ukočila i zatim zatražila pomoć kako da riješi problem sa bolovima u leđima.

“Ukočila sam se u levom delu leđa kod rebra, imate li savete šta pomaže?”, postavila je pitanje Luna na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, potpuni haos u medijima i u životu porodice Đogani dogodio se kada je Luna uplovila u vezu sa pjevačem Slobom Radanovićem koji je tada bio u braku sa Kijom Kockar.

Njena majka, Anabela Atijas nedavno je za Grand progovorila o tome i nije krila da je to možda jedan od najtežih životnih lomova koje je imala do sada.

“Tada ljudi i koji su zaista mislili nešto lepo o nama, ćutali su i nisu smeli da kažu ništa lepo, jer su imali problem. Biti na našoj strani je bio veliki rizik i trebalo je puno hrabrosti. Bilo je strašno i tužno da se devojka od dvadeset godina tako želi uništiti i krvnički rasturiti. To se sada dešava na sve strane i nikom ništa, ali dobro, preživeli smo hvala Bogu”, istakla je Anabela.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

rentacarZenica