Tiktokerka Supreme Queen iz Sarajeva nastupila u Superstaru: “Osjećam se kao prava divetina”

Tiktokerka Supreme Queen iz Sarajeva nastupila u Superstaru: “Osjećam se kao prava divetina”

Tiktokerka Supreme Queen iz Sarajeva pojavila se u drugoj sezoni hrvatskog takmičenja Superstar te privukla pažnju žirija i publike.

“Moj X faktor je taj što sam uvijek svoja i znam dobro zabaviti publiku, znam plesati. Znam i pjevati i uvijek napravim dobar show. Dok nosim haljine i štikle, osjećam se kao prava divetina, kao mračna galaxy kraljica”, rekla je tokom predstavljanja.

Uz osmijeh je pozdravila članove žirija i predstavila se. Nika Turković je pitala zbog čega se odlučila baš za nadimak Supreme Queen.

“Ja sam upoznata s tvojim likom i djelom, ali voljela bih da mi ti nešto kažeš o tome”, rekla je, na šta joj je ona odgovorila: “Supreme Queen je kao vrhovna kraljica. Tako sam sebi dala ime na TikToku.”

Izvela je pjesmu “Na njenim rukama” srbijanske pjevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica. Čitava epizoda je već dostupna na RTL-ovom servisu Voyo, a također će biti prikazana u subotu na TV kanalu.

Supreme Queen spada među najpopularnije bh. tiktokerke. Na ovoj društvenoj mreži ima gotovo 100.000 pratitelja. Objavljuje videe posvećene modi i šminkanju te otkriva kako izgleda njen prosječni dan.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE