Saša Popović se bori za život

Saša Popović se bori za život

Saša Popović, kreativni direktor “Grand” produkcije i ključna figura glazbenog natjecanja Zvezde Granda, primljen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara u Beogradu. Prema izvorima bliskim Popoviću, posljednjih mjeseci suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je prije nekoliko dana hospitaliziran.

“Saša se nalazi u apartmanu u KBC-u Zvezdara jer se ne osjeća dobro. Hospitaliziran je i pod stalnim nadzorom liječnika. Njegovo stanje ne dopušta da bude pušten na kućno liječenje”, rekao je izvor za Informer, ne želeći otkriti dodatne informacije o njegovom zdravstvenom stanju, međutim sve se više govori o njegovoj borbi za život.

Popovićeva odsutnost s glazbenog natjecanja Zvezde Granda izazvala je zabrinutost među kolegama i publikom, s obzirom na to da je ovo prvi put u posljednjih 20 godina da nije prisustvovao snimanju emisije nove sezone.

Njegovo zdravstveno stanje i dalje se pomno prati, dok kolege iz estrade i publika očekuju više informacija i nadaju se njegovom brzom oporavku.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

rentacarZenica