Severina stigla u Sarajevo kako bi obavila pripreme za novogodišnji koncert, pozirala na aerodromu

Severina stigla u Sarajevo kako bi obavila pripreme za novogodišnji koncert, pozirala na aerodromu

U komentarima su uslijedile brojne pohvale na račun njenog izgleda, a pratitelji iz Sarajeva su joj poželjeli dobrodošlicu.

Severina je stigla u Sarajevo kako bi obavila pripreme za novogodišnji koncert, a fotografije snimljene na aerodromu podijelila je na društvenim mrežama.

Nasmijana je pozirala bh. fotografkinji Saneli Babić. Nosila je teksas jaknu i suknju. Izgled je upotpunila sunčanim naočalama, nakitom i torbom. U opisu fotografija navela je: “SarajevoLjubaviMoja.mp3”.

“Veni, vidi, vici – popravi dan ! Dobrodošla”, “Sarajevo zauvijek”, “Kako mu dobro stojiš”, “Savršen outfit”, neki su od komentara.

Javni doček Nove godine u Sarajevu koštat će 795.541 KM s PDV-om. S obzirom na to da su ove godine za organizaciju dočeka Nove 2025. godine u budžetu Grada Sarajeva osigurana veća finansijska sredstva očekuje se pravi spektakl.

Osim Severine, Sarajlije i mnogobrojne turiste će tu noć ispred Vječne vatre zabavljati i bh. pjevač Adi Šoše, koji je za kratko vrijeme osvojio srca brojnih dama širom Balkana.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica