Kako je Adis Cigura govorio o Aldini Bajić prije nego što ju je pretukao: “Stvoreni smo jedno za drugo”

Kako je Adis Cigura govorio o Aldini Bajić prije nego što ju je pretukao: “Stvoreni smo jedno za drugo”

Uznemirujući snimak na kojem se jasno vidi kako je Adis Cigura brutalno pretukao suprugu i pjevačicu Aldinu Bajić, izazvao je šok javnosti.

Cigura je trenutno u zatvoru, a ovim povodom oglasila se i Aldina.

“Ja sam tog čovjeka voljela više od svega niti ga je mogao iko zamijeniti u mom životu. Bila je ljubomora na mnogo šta, na označavanje mene na bilo kojoj mreži… Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala. U mom srcu više nema mjesta za bilo kakvog muškarca”, poručila je Bajić.

“Aldina i ja sarađivali smo više od tri godine, dakle ono što nas je u te tri godine vezalo bila je samo poslovna obaveza. Aldina je imala svoj život, ja svoj pored supruge i dvoje djece. Međutim, moja sada već bivša supruga je tokom našeg dugogodišnjeg braka veoma često odlazila od mene, ostavljala mene i djecu po nekoliko mjeseci same. Sada, kada je zadnji put otišla, odlučio sam da tim njenim ludostima stanem na kraj. Kada je Aldina došla do nas da nam pomogne u kućanskim poslovima, ja sam joj rekao, zašto ona i ja ne bi bili par. Vjeruj mi da se dosta nećkala, na nas dvoje gledala je kao na poslovne partnere, a onda su se njeni osjećaji nakon tog mog pitanja počeli da mjenjaju. Shvatili smo da smo stvoreni jedno za drugo”, govorio je tada u jednom intervjuu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica