Ovo su regionalne pjevačice koje su pretrpile nasilje: Potres mozga, šamari, progovorile su javno

Ovo su regionalne pjevačice koje su pretrpile nasilje: Potres mozga, šamari, progovorile su javno

Vijest o nasilju nad pjevačicom Aldinom Bajić iz BiH koju je pretukao suprug šokirala je region, a ona nije jedina koja se susrela s ovim užasnim situacijama.

Adis i Aldina - Avaz

Adis i Aldina. Instagram

Mnoge pjevačice s estrade doživjele su slične ili iste situacije od svog partnera. Neke su od njih šutile, a neke su odlučile javno progovoriti. Ipak, postoje i one koje to i dan-danas kriju.

Nataša Bekvalac jedna je od onih žena koje su pretrpjele nasilje.

Ona je nasilje pretrpjela od svog bivšeg partnera Luke Lazukića, zbog čega se i razvela od njega, a kasnije je priznala da je to jako uticalo na njenu djecu.

Nataša Bekvalac - Avaz

Nataša Bekvalac. Instagram

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. 

Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota, ali je riješila da ne trpi, te se razišla od densera.

Anabela - Avaz

Anabela. Instagram

Goca Tržan je priznala da je trpila nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba šutiti.

– Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sjećam, ali dobro je da se zna, jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba šutiti – rekla je pjevačica svojevremeno.

Goca Tržan - Avaz

Goca Tržan. Instagram

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. 

Poslije kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umjesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Mia Borisavljević: Dobra organizacija je pola zdravlja - Avaz

Mia Borisavljević. Instagram

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila udarce od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u automobilu, nakon čega je ona uspjela da pobjegne. 

Otišla je u Urgentni centar, gdje su ljekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Maja Marijana - Avaz

Maja Marijana. Instagram

Slađana Milošević također je doživela nasilje od strane svog partnera. Među njima je, kako se sumnja, u noći 26/27. marta 2020. godine najprije došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog nasilja. Pjevačici je ljekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru i konstatovane su joj lake tjelesne povrede.

Među njima se nalaze i pjevačice koje su se proslavile učešćem u takmičenju “Nikad nije kasno”, Mirjana Mima Bažalac, pjevačica koja je trpila nasilje 7 godina. 

Slađana Milošević - Avaz

Slađana Milošević. Screenshot

Svetlana Popović Ceca, koju je u braku zlostavljao tadašnji suprug, ali iako je svakodnevno doživljavala torturu, ona je uspjela da se uzdigne iz situacije i danas je nasmijana i sretna žena.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica