Gradonačelnik Sinja o Vučićevoj posjeti: Pozvali četnika u naš Dubrovnik

Gradonačelnik Sinja o Vučićevoj posjeti: Pozvali četnika u naš Dubrovnik

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Miro Bulj nije skrivao nezadovoljstvo odlukom da se srpskog predsjednika Aleksandra Vučića pozove na summit Ukrajina – jugoistočna Evropa koji je održan u Dubrovniku.

“Gdje su braniteljske udruge, gdje su moji suborci?! Plenković i njegovi nacionalni pajdaši iz HDZ-a uz podršku DP-a su pozvali četnika u naš Dubrovnik. U naš Dubrovnik kojeg je politika koju je Vučić podržavao i od koje još nije odustao držala u opsadi i razarala.

I danas iz našeg Dubrovnika taj nerehabilitirani četnik bez brade kao gost našeg premijera i vlade izjavljuje da on na ‘događanja’ iz 1991. gleda 100 posto drugačije! Kakvo poniženje i sramota. Vrijeme je za jasnu i čvrstu nacionalnu politiku i postavljanje Vučićeve Srbije gdje joj je mjesto”, poručio je Bulj, koji je ove sedmice najavio da će se kandidovati za predsjednika države. 

Inače, Bulj je dočekao Vučića tokom njegove posjete Zagrebu 2018. godine i pitao ga: “Kad ćeš u hrvatsku Glinu? Ispričati se za zločine koje si napravio.”

Podsjetimo, Vučić se kao Šešeljev šegrt i potrčko 1995. pojavio u okupiranoj Glini. Tamošnjim Srbima je govorio o srpskoj Baniji, srpskoj Glini, o tome kako su “krenuli na ustašku vlast” i hvalio ih zbog toga. Govorio je i da nikada Banija više neće biti hrvatska te je okupljene uvjeravao da će živjeti u Velikoj Srbiji. 


(Vijesti.ba)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica