Marija Šerifović otkrila kako je izgubila sedam kilograma za mjesec

Marija Šerifović otkrila kako je izgubila sedam kilograma za mjesec

Marija Šerifović uspjela je da smršavi čak sedam kilograma za mjesec pridržavajući se jednostavne dijete.

I poznate ličnosti su od krvi i mesa i muče ih svakodnevni problemi kao i sve druge, a jedan od njih su problemi sa kilogramima. Poznata pjevačica odlučila je da gledaocima otkrije u jednoj emisiji kako je uspjela da se riješi viška koji joj je predstavljao problem i to vrlo jednostavno, prenosi Telegraf.rs.

Naravno, ona nije radila ništa na svoju ruku, već je odlučila da konsultuje nutricionistu, a rezultati su odmah stigli.

Marija je detaljno opisala šta je jela u toku dana i čega se strogo pridržavala, a zdrav doručak nije započinjala bez jednog napitka.

Pjevačici su u studio donijeli zeleni čaj koji je bogat sastojcima kao što je katehin i upravo on potiče mršavljenje i topi masti. Nakon zdravog napitka, na red je došao doručak. Riječ je o palenti koju možete da spremite sa vodom. Marija u palentu često doda nemasni sir.

– Doručkujem palentu, koja je daleko ljepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice s jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suhe šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz – otkrila je Marija kako izgleda njen jelovnik.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica