SAOPĆENJE ZA MEDIJE

Ramo i Arnel Isak glasali na biračkom mjestu u Lukovom polju: Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice

Ramo i Arnel Isak glasali na biračkom mjestu u Lukovom polju: Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice

Zenica – Danas su na biračkom mjestu u naselju Lukovo polje svoju građansku dužnost obavili Ramo Isak, lider stranke Snaga naroda, i Arnel Isak, nosilac liste ove stranke za Gradsko vijeće Zenice.

Ramo Isak, koji predvodi Snagu naroda, istakao je važnost izlaska na izbore i aktivnog učešća u političkom životu, naglasivši da svaki pojedinačni glas može donijeti značajnu promjenu.

“Ovo su izbori na kojima se odlučuje o budućnosti Zenice i prava prilika za sve nas da damo svoj doprinos. Pozivam sve građane da izađu i glasaju u interesu našeg grada i zajednice,” rekao je Isak.

Arnel Isak, nosilac liste Snage naroda, nakon glasanja je izrazio optimizam u pogledu rezultata, ali i uvjerenje da će ovaj izborni proces proći u duhu demokratije i poštovanja.

“Naš cilj je bolja Zenica za sve, i vjerujem da smo u proteklom periodu kroz kampanju pokazali da imamo konkretne planove i viziju za budućnost grada. Narod je u srcu naših aktivnosti, a budućnost Zenice u rukama svakog birača,” izjavio je Arnel.

Ovaj trenutak simbolizuje predanost Arnela i Rame Isaka političkom djelovanju i borbi za interese građana Zenice, a Snaga naroda ostaje dosljedna svom sloganu “Narod u srcu, budućnost u rukama”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica