SAOPĆENJE ZA MEDIJE - POLITIČKI MARKETING

Arnel Isak: Zenica može i mora biti bolja!

Arnel Isak: Zenica može i mora biti bolja!

Poštovani sugrađani i sugrađanke, kao nosilac liste Snage naroda na Lokalnim izborima za Gradsko vijeće Zenica, želim vam se svima zahvaliti na podršci i povjerenju koje ste nam ukazali tokom proteklih mjesec dana kampanje. Naš put je bio jasan od početka – borba za bolje uslove života, za transparentnu i odgovornu vlast te za Zenicu koja sluša potrebe svojih građana.

Međutim, u ovim trenucima, naše misli i srca su s našim sugrađanima i svima onima koje je danas zadesile prirodne katastrofe. Izražavam duboko saučešće porodicama stradalih u poplavama i šaljem iskrenu podršku onima koji se još uvijek bore sa posljedicama. Ova tragedija je mnogo važnija od bilo kojih izbora, pa tako i od onih koji bi se trebali održati 6. oktobra. Ovo je podsjetnik da su naši životi, naša sigurnost i međusobna solidarnost ono što nam mora biti prioritet.

U proteklom mjesecu kampanje, razgovarali smo s vama, slušali vaše probleme i predlagali konkretna rješenja. Naša vizija ostaje ista – Zenica koja nije samo simbol ekonomskog napretka, već i grad u kojem svako dijete ima sigurno i prosperitetno djetinjstvo, gdje mladi vide budućnost, a penzioneri dostojanstvenu starost.

Snaga naroda vjeruje u moć zajedništva, koja se i danas pokazala bitnim faktorom gdje smo se još jednom uvjerili da samo zajedno možemo odgovoriti na najveće katastrofe. Naš slogan, “Narod u srcu; budućnost u rukama”, nije samo fraza, već obećanje da će vaš glas biti vodič naših odluka. Zenica može i mora biti bolja, ali za to nam treba vaša podrška.

Na predstojećim izborima, odlučujete o budućnosti našeg grada. Izbor je u vašim rukama, a mi smo ovdje da budemo glas naroda – vaš glas. Pozivam vas da glasate za tim koji će s jednakim entuzijazmom i odgovornošću raditi u interesu svih nas.

Još jednom, hvala vam na svakom susretu, razgovoru i prijedlogu. Vaša podrška daje snagu narodu.

S poštovanjem,

Arnel Isak

Nosilac liste Snage naroda za Gradsko vijeće Zenica

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica