SKUP SDP-a u ZENICI | Emotivno obraćanje Almira Babajića građanima Zenice!

SKUP SDP-a u ZENICI | Emotivno obraćanje Almira Babajića građanima Zenice!

Almir Babajić, kandidat za gradonačelnika Zenice ispred SDP-a, održao predizborni skup uz veliku podršku građana

U BNP-u danas je održan predizborni skup Almir Babajića, kandidata za gradonačelnika Zenice ispred Socijaldemokratske partije (SDP).

Skup je okupio veliki broj građana koji su došli da podrže svog političkog kandidata i pokažu svoje opredjeljenje za promjene u lokalnoj zajednici.

Babajić je u svom govoru istakao ključne izazove s kojima se Zenica suočava, naglasivši potrebu za boljim upravljanjem resursima, unapređenjem infrastrukture, te većim ulaganjima u obrazovanje i zdravstvo. “Zenica zaslužuje lidera koji će raditi u interesu svih građana, bez obzira na političku pripadnost. Vrijeme je za promjene, za novi pristup u rješavanju dugogodišnjih problema našeg grada”, rekao je Babajić, izazvavši ovacije okupljenih.

Skupu se obratio i Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, koji je održao emotivan govor o važnosti zajedništva i solidarnosti.

“Zenica je grad s velikim potencijalom, ali bez zajedništva nema napretka. Danas, više nego ikad, potrebni su nam ljudi koji vjeruju u zajedničke ciljeve, ljude i budućnost. Almir Babajić je čovjek s vizijom, lider koji će raditi u interesu svih Zeničana”, poručio je Nikšić, naglasivši potrebu za jačanjem socijalne pravde i odgovorne vlasti.

Skup je protekao u pozitivnoj atmosferi, a broj prisutnih građana svjedoči o rastućoj podršci Babajiću i njegovom timu u predstojećoj izbornoj trci. SDP je poslao jasnu poruku da su spremni preuzeti odgovornost za vođenje Zenice, te ponuditi nova rješenja za bolju budućnost grada.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica