SAOPĆENJE ZA MEDIJE

Kandidati SDP-a danas u razgovoru sa građanima Jalije, Sejmena, Odmuta i Londže

Kandidati SDP-a danas u razgovoru sa građanima Jalije, Sejmena, Odmuta i Londže

Gradska organizacija SDP BiH Zenica organizira šetnju kandidata za Gradsko vijeće i gradonačelnika Zenice Almira Babajića kroz zenička naselja Jalija, Sejmen, Odmut i Londža, gdje će razgovarati s građanima i bilježiti njihove probleme, sugestije i prijedloge za poboljšanje života u gradu.

Šetnja će započeti u 12:00 sati, a kandidati SDP-a će odgovarati na pitanja sugrađana, pružajući im priliku da direktno iznesu svoje stavove i ukažu na ključne probleme s kojima se suočavaju u svojim zajednicama.

Cilj ove šetnje je omogućiti otvoren i transparentan dijalog između građana i njihovih budućih predstavnika u Gradskom vijeću Zenice, kao i osigurati da prioriteti koje građani iznesu budu uvršteni na dnevni već u prvim sjednicama novog saziva Gradskog vijeća.

“Ovo je prilika da se čuje glas svakog našeg sugrađanina. Građani najbolje znaju s kakvim izazovima se suočavaju, i mi smo tu da te probleme čujemo i odmah krenemo s njihovim rješavanjem,” izjavio je kandidat za gradonačelnika Almir Babajić.

Pozivamo sve građane zeničkih naselja Jalija, Sejmen, Odmut i Londža da se pridruže ovoj šetnji i iznesu svoje prijedloge i probleme koji će biti u fokusu djelovanja SDP BiH Zenica u narednom periodu. Zajedno gradimo bolju Zenicu!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica