Zeničanka tone smeća drži u stanu: Žohari i razne baje “šetaju” zgradom

Zeničanka tone smeća drži u stanu: Žohari i razne baje “šetaju” zgradom

Nakon što smo prošli vikend objavili šokantne kadrove iz ulice Fra Grge Martića, sa broja 15, iz stana u kojem jedna žena sakuplja smeće, što drugim stanarima stvara ozbiljne probleme, na terenu su bili svi nadležni, ali malo ili gotovo ništa se nije uradilo, piše portal Zenicablog.

Podsjećamo da već nekoliko godina traje borba stanara da se riješi problem stana na petom spratu ove zgrade, koji je pun smeća.

U protekloj sedmici na vratima na 5. spratu ove zgrade pojavile su se “sve moguće i nemoguće inspekcije”, kako vele građani.

– Inspekcije su sve uradile kako treba, Centar za socijalni rad također. Onda je nastao problem ko će platiti to iznošenje, prepucavanja, vatrogasci, komunalci, ko iznosi, ko odvozi… Stanari su se dogovorili da sami snesu troškove, i vatrogasci su počeli to iznositi, ali se stalo.

Trenutno stanje je da nema vrata na stanu da je samo jedan jedan posto izneseno a žohari i ne znam kakve baje bukvalno hodaju spratom. Većina stanara je sklonila stare i djecu iz ulaza – istakli su stanari.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica