Dragan Marinković Maca: Osuđujem svaku vrstu nasilja, otišli smo u ku*ac

Dragan Marinković Maca: Osuđujem svaku vrstu nasilja, otišli smo u ku*ac

Ne stišavaju se reakcije na užasni zločin koji je počinio glumac Moamer Kasumović. Kako je javnost prije nekoliko dana saznaja, još 2021. godine, Kasumović je bludničio nad maloljetnikom, koji je u tom trenutku imao 14 godina. Čitav slučaj ima i sudski epilog, a to je da je Kasumović osuđen na godinu zatvora. No, zahvaljujući zakonu, mogao je tu kaznu otkupiti za 100 KM po danu, odnosno 36.000 KM ukupno. Što je i učinio.

I niko nije znao. Kasumović se povukao, otišao iz Sarajeva i vratio se u svoje rodno mjesto Bijelo polje u Crnoj Gori. Povremeno je dolazio na snimanja. Ali o zločinu ni riječi.

Dragan Marinković Maca kao voditelj i glumac poznat je po tome da nema dlake na jeziku. A bio je i dio glumačkog tima serije “Lud, zbunjen, nomalan”, koja je i proslavila Kasumovića ulogom Damira Fazlinovića.

Na naš upit za komentar, iznenađeni Maca je rekao:

– Ja tog dečka ne znam. Šta sam bio malo u seriji “Lud, zbunjen, normalan”. Jedino što mi je čudno da niko tri godine nije ništa rekao, čuvao ga, a sada ga neko pustio niz vodu. Ali dobro, neko ima leđa, neko nema. Neko može raditi šta hoće, da je zaštićen kao bijeli medvjed, je*i ga.

Osuđuje Marinković svaki vid nasilja, što je naglasio u više navrata tokom razgovara s potpisnicom ovih redova. Posebno osuđuje pedofiliju. I ne bira riječi.

– Mi smo otišli u ku*ac, Balkan kompletan, jer trčimo za Zapadom. Svaku vrstu nasilja, bolesti ne da osuđujem, nego im treba je*at mater, svakom bolesniku. Liječit ga, kastrirati. Ne mogu da vjerujem da tri godine niko nije znao ništa o tome. To je ono što je bolno. Ostavite djecu na miru! Ovo je ozbiljno lud svijet – zaključio je Maca.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE