PREDSTAVLJAMO

Aida Dizdarević, kandidat za GVZ: Zenica treba promjene!

Aida Dizdarević, kandidat za GVZ: Zenica treba promjene!

Ovom prilikom želim sve vas obavijestiti da sam na predstojećim Lokalnim izborima kandidat za Gradsko vijeće grada Zenica pod rednim brojem 2.

Aida Dizdarević, rođena 20.11.2003. godine u Zenici. Nakon završetka Srednje Ekonomske škole u Sarajevu, svoje obrazovanje nastavila sam u svom rodnom gradu i trenutno sam studentica prve godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici. Tokom prve godine studija, aktivno sam sudjelovala u volonterskim aktivnostima i bila dio nevladinih organizacija.

Prvi put se predstavljam kao kandidat za Gradsko vijeće i kroz ovu jedinstvenu priliku želim svu pažnju usmjeriti ka najranjivijim kategorijama, civilnim osobama sa invaliditetom koje su u našem gradu ostavljene po strani i za iste se niko ne zalaže. Civilne osobe sa invaliditetom imaju mnoga pitanja bez odgovora. Nimalo mogućnosti, a previše diskriminacije protiv koje ću se boriti!

Pored prethodno navedenog cilja, obrazovanje i poboljšanje obrazovnog sistema će također biti pitanje kojim ću se baviti.

Grad Zenica svakako da treba promjene, ali promjene koje će biti u interesu građana i koje će trajati.

Sigurna sam da ću kroz zajedničke snage i povjerenje građana uspjeti postići drugačiju i bolju Zenicu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica