SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Velika podrška za BHI-KF u Gorici i Mošćanici 

Velika podrška za BHI-KF u Gorici i Mošćanici 

Veliku podršku mještana Gorice i Mošćanice dobili su kandidati BHI KF tokom predstavljanja za predstojeće Lokalne izbore.

Od 2016. godine u ove dvije mjesne zajednice realizovano je niz projekata čija je osnovna svrha obezbjediti život dostojan čovjeka.

Pored svih infrastrukturnih projekata koji su realizovani, vrlo brzo počinje asfaltiranje puta prema Gorici, a radit će se i na dovođenju gradske vode. To je samo dio onoga što će se raditi u narednom periodu.

O planovima za Goricu govorili su Sefedin Hrustić, Elmin Šabanović i Semir Huseinović koji su ujedno i pozvali građane da izađu na izbore i svoj glas povjere listi BHI KF kao i gradonačelniku Fuadu Kasumoviću.

Tokom obraćanja Amra Mehmedić je kazala da predvodi najbolju listu u gradu na ovim Loklanim izborima.

„Mi smo tim ljudi koji ponosno stoji uz našeg Gradonačelnika. Naši vijećnici u aktuelnom sazivu su pokazali koliko su važni za rješavanje lokalne problematike. Zato dobro promislit kome ćete ukazati povjerenje na predstojećim izborima.  Sigurna sam da će vaš izbor biti lista BHI KF koja je do sada radila, a koja će sasvim sigurno i dalje raditi u vašem interesu“, kazala je Mehmedić.

„Za 30 godina ništa za vas nisu uradili. Mi kako smo došli realizovali smo niz projekata jer ste nam važni kao i svi drugi građani ovog grada. Vrlo brzo kreće asfaltiranje ceste, što smo vam obećali. Završit ćemo rasvjetu, dovesti gradsku vodu i dovršiti kanalizaciju. Dok je Bosanskohercegovačke inicijative na čelu ovog grada radit ćemo na poboljšanju uslova života“, poručio je kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović.

Mnogobojni projekti realizovani su i u Mošćanici. Može se reći neki od njih su i historijski.

„Prije osam godina sam bio ovdje u zelenoj jakni. Za njih sam sad preletač, tako kažu, ali ni kao čovjek, ni kao hafiz Kur`ana, ni kao prosvjetni radnik nisam mogao trpiti tu destrukciju. Zato izađite na izbore i podržite kandidate BHI KF“, kazao je kandidat za Gradsko vijeće hfz. Almir Dračo.

Nositeljica liste za Gradsko vijeće Amra Mehmedić i kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović poručili su da je budžet grada stabilizovan i da će sve ono što su potrebe mještana Mošćanice biti realizovano u narednom periodu.

Kandidati BHI KF danas se druže sa mještanima Dobriljena i Gornje Zenice.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica