Bakočević pravi gospodin: Odbio pehar, dao ga Pejiću koji ga je ranije nokautirao

Bakočević pravi gospodin: Odbio pehar, dao ga Pejiću koji ga je ranije nokautirao

Sinoć je održana borba Vase Bakočevića i Filipa Pejića u okviru zvaničnog kraja sezone FNC-a. Event je održan u pulskoj Areni, a svi se slažu da su “Nitro” i “Psihopata”, kako su nadimci ovim borcima, priredili pravu dramu.

Pejić je nakon nešto više od tri minute borbe oborio Bakočevića “middle kick” udarcem, ali onda ga nokautirao nedozvoljenim udarcem u glavu. I to je bio kraj.

Službenom odlukom sudija Bakočeviću je dodijeljena pobjeda. No, on je odbio podizanje svoje ruke, već je uzeo pehar i dao ga Pejiću.

– Ovako, zamislite da ja dođem kući i kažem djeci: “Tata je pobijedio meč”, a zatim im pustim snimku. Ja nisam ni vidio što se dogodilo, bacio je “soccer kick”, zar ne? Ja sam se borio kad su “soccer kickovi” bili legalni, tako i treba biti. Filip Pejić je pobijedio nokautom u prvoj rundi. Hvala – poručio je Bakočević i pokazao koliki je gospodin.

Dvojcu je uz gromoglasan aplauz publike u Puli odmah ponuđen revanš, ali je Vaso Bakočević to odbio riječima da “nema šanse da se borim u MMA više”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica