Nevjerovatna drama u Zenici: Komšije, policija, vatrogasci misle da sam mrtva, a ja sam zikrila …

Nevjerovatna drama u Zenici: Komšije, policija, vatrogasci misle da sam mrtva, a ja sam zikrila …

Neobično iskustvo Paše Husanović-Alihodžić iz Zenice zabrinulo komšije i sve njene bliske poznavaoce, piše 072info.

Policija, vatrogasci, komšije okupili su se ispred kuće Paše koja je doživjela nevjerovatno iskustvo.

Njenu priču prenosimo u cijelosti:

“Prije sat vremena, pred našom kućom okupili su se vatrogasci, policija, komšije, i prolaznici – svi zabrinuti i uvjereni da se nešto strašno dogodilo sa mnom, misleći da sam možda mrtva. Subhanallah, nikad ranije nisam doživjela nešto ovakvo.

Moj sin, vraćajući se s posla, nije imao ključ i znao je da sam u kući. Puna 20 minuta je zvonio na vratima, lupao motkama na prozore, zvao mobitelom i kućnim telefonom, ali ja ništa nisam čula. Komšije su se počele okupljati, radnici iz pekare preko puta su izašli da pomognu, a nekoliko automobila se zaustavilo ispred kuće. U trenutku kada više nije znao što da radi, sin je pozvao policiju i vatrogasce.

Ja sam, koliko se sjećam, zikrila nakon podne-namaza. Nikakvu buku, zvonjavu ili pozive nisam čula, samo sam kasnije prigušeno osjetila stalno zvonjenje na vratima. Tek kada sam došla do hodnika, vidjela sam sina kako zvoni i ljutito mu rekla da prestane prije nego što pregori zvono. Otvorila sam vrata i našla se pred nevjerovatnim prizorom – vatrogasci, policija, hitna pomoć, komšije, svi su gledali u mene, govoreći: “Evo je, živa je!”

Ovih 20 minuta potpuno mi je nestalo iz sjećanja. Ne znam da li sam bila u komi, nesvjesna, ili jednostavno toliko duboko uronjena u zikr da nisam ništa čula. To je iskustvo koje nikada prije nisam imala.

Da li je neko imao slično iskustvo?”, napisala je.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica