DIVNO | Kadeti OKK Čelik na prestižnom Telemach Sarajevo Cupu

DIVNO | Kadeti OKK Čelik na prestižnom Telemach Sarajevo Cupu

Omladinski košarkaški klub Čelik iz Zenice ove godine ponovno će predstavljati svoj grad i klub na četvrtom međunarodnom košarkaškom turniru Telemach Sarajevo Cup.

Turnir, koji počinje sutra, u petak, okuplja 24 ekipe iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, s oko 350 najtalentovanijih mladih košarkaša iz regije.

Ovo je drugi uzastopni nastup kadetske selekcije (U16) OKK Čelik na ovom prestižnom turniru, što svjedoči o kvalitetu i tradiciji kluba. Ove godine, mladi zenički košarkaši će se takmičiti u izuzetno konkurentnoj kategoriji kadeta, gdje ih očekuju utakmice protiv ekipa kao što su HKK Mostar, KK Medveščak i KK Mediteran.

Fan klub OKK Čelik već je najavio nastup kadeta putem svog službenog Viber kanala, uz riječi podrške i motivacije: “Naprijed čelični momci. 💪❤️🖤💪”.

Očekivanja su velika, a mladi igrači su spremni da se suoče s najboljim vršnjacima iz cijele regije.

Više informacija o turniru, kao i detalje o učesnicima, možete pronaći na portalu Radiosarajevo.ba, gdje je organizator turnira objavio dodatne informacije.

OKK Čelik izražava nadu da će ovaj turnir biti samo jedna u nizu uspješnih sportskih priča koje će nastaviti ispisivati u budućnosti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica