Stanovnici ulice Mehmeda Spahe upozoravaju na ozbiljan problem s otpadom: Nedovoljno kontejnera i neredovit odvoz smeća ugrožavaju zdravlje

Stanovnici ulice Mehmeda Spahe upozoravaju na ozbiljan problem s otpadom: Nedovoljno kontejnera i neredovit odvoz smeća ugrožavaju zdravlje

Zenica, 19. august 2024. – Stanovnici ulice Mehmeda Spahe već duže vrijeme suočavaju se s ozbiljnim problemom nedovoljnog broja kontejnera za otpad, kao i neredovitim odvozom smeća, što dovodi do nagomilavanja otpada i stvaranja loših higijenskih uvjeta u naselju. Ovaj problem postaje sve izraženiji, osobito u ljetnim mjesecima, kada visoke temperature dodatno pogoršavaju situaciju.

Kako saznajemo, širenje neprijatnih mirisa, povećanje broja glodara i insekata, te mogućnost širenja zaraza, predstavljaju ozbiljan rizik za zdravlje građana. Mještani su zabrinuti da bi trenutna situacija mogla dovesti do daljnjeg pogoršanja uvjeta života u ovom naselju, ali i u drugim dijelovima grada, gdje se suočavaju slični problemi.

U svojoj anonimnoj prijavi našem portalu, stanovnici apeliraju na nadležne vlasti da hitno reagiraju i riješe problem zbrinjavanja otpada, te da poduzmu sve potrebne korake za očuvanje okoliša i zdravlja građana. Također, postavljaju pitanje je li ovaj problem rezultat trenutne predizborne kampanje ili nedostatak pažnje prema potrebama stanovništva.

Naš portal će nastaviti pratiti razvoj situacije i obavještavati javnost o svim relevantnim promjenama. Pozivamo nadležne institucije da što prije reaguju i poboljšaju uvjete života u ovom i ostalim dijelovima grada.

U prilogu se nalaze fotografije koje jasno prikazuju trenutno stanje u ulici Mehmeda Spahe, zabilježene jutros u 9:54 sati.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE