Radno-konsultativni sastanak za ZEPS 2024: Grad Zenica aktivno doprinosi uspješnoj organizaciji sajma

Radno-konsultativni sastanak za ZEPS 2024: Grad Zenica aktivno doprinosi uspješnoj organizaciji sajma

Uoči predstojećeg Generalnog BH sajma ZEPS 2024, koji će se održati od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju, održan je radno-konsultativni sastanak između predstavnika gradskih službi, javnih preduzeća i menadžmenta sajma. Ovaj sastanak, koji je uslijedio nakon nedavnog susreta s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem i pomoćnicom gradonačelnika Amrom Mehmedić, imao je važnu ulogu u finalizaciji infrastrukturnih i tehničkih priprema za uspješnu organizaciju događaja.

Na sastanku je razgovarano o pripremama sajamskog prostora, s posebnim naglaskom na adaptaciju i opremanje Kamberovića polja kako bi se obezbijedila optimalna funkcionalnost sajma. Grad Zenica će, putem svojih službi i javnih preduzeća, staviti sve kapacitete na raspolaganje sajmu.

Pored infrastrukturnih priprema, koordinirani su i logistički aranžmani za dolazak i smještaj izlagača i posjetilaca, uključujući adekvatan parking i transportne veze. Posebno je istaknut značaj očuvanja javnog zdravlja i higijene kako bi se svi aspekti sigurnosti i udobnosti bili na najvišem nivou. Također su uspostavljeni jasni kanali za koordinaciju među svim uključenim stranama, što će omogućiti efikasnu komunikaciju i pravovremenu reakciju na moguće izazove.

S obzirom na obim i značaj ZEPS-a, planirana je intenzivna saradnja s marketinškim timom sajma kako bi se osigurala optimalna promocija događaja i pravovremeno informisanje svih zainteresovanih strana.

Grad Zenica nastavlja pružati punu podršku organizaciji ZEPS-a 2024. Ove godine, s više od 20.000 m² sajamskog prostora i brojnim domaćim i stranim izlagačima, ZEPS 2024 obećava da će biti najznačajniji privredni događaj u Bosni i Hercegovini. Svi prisutni na sastanku izrazili su spremnost da doprinesu uspješnoj realizaciji sajma, koji će pružiti značajne prilike za poslovnu interakciju i razvoj.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica