TEŠKA NESREĆA U BIH: Ima mrtvih, hitna i policija na licu mjesta

TEŠKA NESREĆA U BIH: Ima mrtvih, hitna i policija na licu mjesta

U Babajićima se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

“Na dijelu magistralnog puta M4, u mjestu Babajići, općina Kalesija, danas oko 14:50 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo i autobus. U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba, koja se nalazila u putničkom motornom vozilu, smrtno je stradala. Smrt je na licu mjesta konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija. Druga osoba iz putničkog motornog vozila prevezena je u JZU UKC Tuzla.

Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici Policijske stanice Kalesija i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kalesija. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, koji će zajedno s uviđajnom ekipom izvršiti uviđaj na mjestu događaja. Saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta u potpunosti obustavljen i preusmjerava se alternativnim pravcima,” potvrdili su iz MUP-a TK.

Saobraćaj se za teretna vozila preusmjerava dionicom puta Međaš-Vukovije Gornje-Dubrave-Tuzla, a za putnička vozila alternativnim pravcem preko Kikača.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica