Poslije porodične drame prvi put pred kamerama: Anđela Šparavalo večeras odgovara na vaša pitanja! U Narod pita stiže i Lepi Mića

Poslije porodične drame prvi put pred kamerama: Anđela Šparavalo večeras odgovara na vaša pitanja! U Narod pita stiže i Lepi Mića

Ove noći, odmah posle emisije “Amidži šou”, na programu Pink TV biće novo izdanje emisije “Elita – Narod pita”.

Anđela Šparavalo je zbog istopolne emotivne veze sa Bojanom Pavlović prošla golgotu sa ocem i majkom, koji su je se odrekli, a potom ipak primili u porodični dom. Anđela je potom okrenula ploču, te počela da pljuje Bojanu, a ubrzo posle toga priznala da priča ono što ne misli, pod direktivom oca i majke, koji su joj zapretili, te su je ponovo, nakon što ih je raskrinkala, izbacili iz kuće.

Vratila se u Aranđelovac posle nekoliko dana, pomirila sa roditeljima i ponovo okrenula protiv Bojane, koju je žestoko ispljuvala na mrežama, a šta se zapravo zbilo, ostaje da saznamo večeras.

Ove noći će u emisiji gostovati i Lepi Mića koji će, kao i uvek, bez dlake na jeziku komentarisati sva zbivanja iz “Elite” i odgovarati na pitanja gledalaca, koji se mogu uključiti u program pozivom na broj 0677/300-300.

Večerašnju emisiju vodiće Darko Tanasijević, koji će vas čitati i na Iksu – pitanja i komentare na račun gostiju emisije možete postaviti pod heštegom #narodpita”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica