Kćerka Harisa Džinovića se pohvalila figurom: Đina ne krije obline

Kćerka Harisa Džinovića se pohvalila figurom: Đina ne krije obline

Kćerka bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića, Đina Džinović pohvalila se na društvenim mrežama kako vježba.

Ranije je priznala kako obmanjuje javnost, te da teretanu posjećuje jednom sedmično.

– Na TikToku radim sve i ništa. Radim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratitelji u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, zanima ih izgled i prehrana. Ja sam i pokazala i neke svoje fotografije i videa iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. I prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe – istakla je Đina Džinović.

– Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Malo volim i lagati i da dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedjeljno radim neke vježbe, ali ništa specijalno – dodala je Đina ranije u emisiji “Praktična žena”.

Đina Džinović - Avaz
Đina Džinović - Avaz
Đina Džinović - Avaz

Đina Džinović. Instagram

Mlada brineta je istaknula kako se ranije i suočavala s problemima akni na licu, koji zapravo muči mnoge tinejdžere.

– Imala sam katastrofa problem s licem, ali sam puno radila na tome. To je bio i pubertet. Sada imam čisto lice i pokušavam objasniti djevojkama da je to sve normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam objavila fotografiju bez ikakvih filtera i usporedila je s jednom koju sam fotošopirala, a i kada ih ne bi uređivala dobivala sam pozitivne reakcije publike, što me doista šokiralo. Ipak, drago mi je – objasnila je Harisova kćer koja se našla u fokusu medija zato što su joj se roditelji čak nakon više od dvadeset godina braka razveli. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica