NAJLJEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDJETI DANAS: Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLJEDNIKU

NAJLJEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDJETI DANAS: Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLJEDNIKU

Dino Dizdarević je rijaliti učesnik koga je zadesila velika nesreća nakon učešća. Naime, veseli i uvek pozitivni fudbaler, povukao se iz medija.

Najlepša slika
foto:Instagram printscreen:dino_dizdarevic

Potom je saznanje o smrti oca srušilo njegov svet.

“Moj Babo je bio veliki Covjek . Zivot mi je bio puno jednostavniji kad si bio tu. Hvala ti sto si vjerovao u mene. Što si naucio da budem dobar covjek kao TI ! Što si uvijek bio Uz mene ! Hvala ti Babo sto mi dajes su snagu svijeta da nastavim da zivim da se borim! Nedostajes mi Babo, da me zagrlis. Da osjetim tvoj dodir, da me poljubis, da mi se nasmijes, da samo Budes pored mene.Volim te”, samo je jedna od objava Dizdarevića.

Nedugo potom, Dizdarević se suočio i sa smrću majke, koja nije dočekala da vidi svog unuka. Tragični događaj se desio kada je Dino saznao da će postati otac.

“Moja voljena majko, otisla si, ali si jos uvijek prisutna na svakom koraku koji napravim i uvijek ces biti !

Mama moja, ovo nije oprostaj, to je samo pozdrav. Ali mama ja Vierujem u Allaha i zam da si otisla na bolje i ljepse mjesto.

Znam da Dragi Allah uzima najbolje a ti si bila najbolja Majka , Sestra, Zena, Prijateljica. Vjeruj mi Majko Moja, da cu svom sinu sa ponosom pricati o tebi i pokazivati koliko si dobar Insan bila. Volim te Majko !

Znam Majko da ste ti i Babo sad gore zajedno, i da me nikada necete napusiti, da ce te uvijek biti uz mene kao i sto jeste !

Nisam vas mogao sacuvati od smrti, ali cu vas sacuvati od Zaborava! Allahu Dragi, Molim te Podari im Dzennet. Voli vas Vas sin 06.06.2024”. napisao je Dino.

Volju za životom našao u sinu Noi

Dino je nedavno postao otac a sina je nazvao Noah.

Danas se oglasio na društvenoj mreži objavivši prelijepe fotografije sa nasljednikom. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica