NAŠA ZENICA: HU “Hrabro srce” organizuje humanitarni bazar za Nejlu Čizmić

NAŠA ZENICA: HU “Hrabro srce” organizuje humanitarni bazar za Nejlu Čizmić

Građani Zenice pozvani su da se pridruže humanitarnom bazaru koji će se održati 19. i 20. jula u periodu između 18 i 23 sata, s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje i za četrnaestu operaciju naše sugrađanke Nejle Čizmić koja ima samo 12 godina.

Nejla Čizmić, mlada žena koja se bori s teškom bolešću, treba našu pomoć kako bi mogla dobiti potrebnu medicinsku njegu. Organizatori bazara pozivaju sve ljude dobre volje da se odazovu ovom događaju i svojim prisustvom i kupovinom pruže podršku Nejli.

Na bazaru će se naći širok asortiman proizvoda. Posjetioci će moći kupiti kolače, higijenske proizvode, rukotvorine, knjige i mnoge druge zanimljive artikle.

Sav prikupljeni prihod od prodaje bit će doniran za Nejlinu medicinsku njegu.

“Ovo je prilika da pokažemo zajedništvo i solidarnost s našom sugrađankom Nejlom. Svaka kupovina, koliko god mala bila, može napraviti veliku razliku,” istakli su organizatori bazara.

Lokacija bazara bit će na centralnom gradskom trgu, gdje će biti postavljeni štandovi s raznovrsnim proizvodima. Organizatori su se pobrinuli da ponuda bude raznovrsna i zanimljiva za sve uzraste!

“Važno je da se odazovemo u što većem broju i pružimo podršku Nejli i njenoj porodici u ovim teškim trenucima. Svi smo mi dio ove zajednice, i zajedno možemo postići mnogo,” dodali su organizatori.

Pozivamo sve građane Zenice da se pridruže ovom humanitarnom događaju, donesu osmijeh na lice Nejli Čizmić i pokažu snagu zajedništva.

Dođite, kupite nešto lijepo za sebe i svoje najdraže, i time pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica