Ovo je muškarac kome će Emina Tufo roditi dete, krije ga kao zmija noge (FOTO)

Ovo je muškarac kome će Emina Tufo roditi dete, krije ga kao zmija noge (FOTO)

Emina Tufo otkrila je da je u blagoslovenom stanju, nakon što se udala u tajnosti.

Pjevačica je nedavno otkrila da planira proširenje porodice, a to se sad i dogodilo.

Mnogi se pitaju ko je muškarac koji je osvojio pjevačicino srce i kome će uskoro roditi bebu.

Kako je rekla on ne želi da se javno eksponira, a on njegovu odluku poštuje te su rijetki trenuci da objavi fotografiju sa njim na društvenim mrežama.

Upravo je to jedan od razloga zbog čega je pjevačica odlučila da sudbonosno „da“ izgovori u tajnosti, a za Grand je otkrila da joj je na svadbenom veselju pevala Zorica Brunclik.

–Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavoljela, ja sam odrasla uz njene pjesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke– rekla je Tufo.

Ipak, ono što je najbitnije, kako je i sama rekla, da joj je muž najveća podrška i vjetar u leđa.

–Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, vjerujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao -otkrila je Emina za Grand.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica