Jelena Rozga priznala da se nikad ne bi podvrgnula estetskim operacijama, pa otkrila i zbog čega

Jelena Rozga priznala da se nikad ne bi podvrgnula estetskim operacijama, pa otkrila i zbog čega

Jelena Rozga godinama unazad važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica regije, a ova 46-godišnjakinja otkrila je i zašto nikad nije imala estetske zahvate.

“Zbog moje mame nikada nisam. Rekla bi mi: ‘Ćeri šta si to napravila od sebe?’. Kada sam 1996. godine počela da pjevam u ‘Magazinu’ tada sam krenula da se šminkam. Imala sam strašne alergije po očima, usnama… Jedan dermatolog koji je poznat u Splitu rekao je mami nakon što mi je prepisao lijekove, masti: ‘Lijepa je, ali bi bila ljepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši’. Ona mu je samo na to rekla: ‘Gospodine doviđenja'”, ispričala je Rozga.

Rozga je održala koncert u Šapcu te je nakon nastupa razgovarala s novinarima i tom se prilikom osvrnula na svoj fizički izgled. Priznala je da se nikad ne bi podvrgnula estetskim zahvatima i operacijama.

Komentarišući dalje svoj fizički izgled, otkrila je i svoj “recept”: “Recept mog izgleda je ljubav, pjesma, publika”, a naglasila je i koliko joj je zdravlje bitno: “Samo da sam zdrava. Zdravlje nam je bitno”.

Pjevačica je ranije priznala da je uvijek pazila na ishranu, a da je i dijagnoza koju ima doprinijela da u tome bude rigoroznija.

“Ja sam oduvijek pazila koliko i šta jedem, šta unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih nekoliko godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila”, kazala je ranije za IN Magazin.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica