Camila Cabello i Emily Ratajkowski razmijenile sočan poljubac pred kamerom

Camila Cabello i Emily Ratajkowski razmijenile sočan poljubac pred kamerom

Američka pjevačica španskih korijena, Camila Cabello, nedavno je održala koncert na Glastonbury festivalu zbog kojeg je dobila pomiješane reakcije publike, a sada se društvenim mrežama širi snimka njezinog poljupca s jednom od najpoznatijih svjetskih manekenki, Emily Ratajkowski.

Na tradicionalnom “White party” događaju u New Yorku, koji redovito organizira biznismen Michael Rubin, Camila i Emily uživale su u društvu kolega iz svijeta slavnih, gledale su vatromet i na iznenađenje mnogih, ovjekovječile trenutak strastvenim poljupcem koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Camila je na svom Instagram profilu podijelila fotografije sa zabave, među kojima i jednu na kojoj pozira s Emily, a brojni fanovi pokušali su dokučiti što se tačno dogodilo između dvije slavne dame.

Camila je nedavno najavila kako ulazi u potpuno “novu eru”, o kojoj je progovorila i u sklopu svog novog albuma “C, XOXO” otkrivši da će se truditi biti opuštenija nego prije, kada se trudila udovoljiti zahtjevima javnosti. “Sad kad se ne osjećam tako teško i psihički opterećeno, mogu se zapravo malo zabavljati i imati duge nokte, plesati i flertovati”, izjavila je Camila, prenosi Daily Mail.

Ista rečenica opravdava i njezin provokativni nastup na festivalu u kojemu je pokazala svoju drugu stranu. U scenski nastup pjevačica je uključila sladoled, koji se ubrzo našao razlijepljen po cijelom njezinom tijelu. Jedni su bili zbunjeni, drugima se ideja svidjela, dok su treći oštro kritizirali Camilinu “novu eru”.

Inače, već se neko vrijeme nagađa o biseksualnosti pjevačice. Ranije je bila u vezi sa Shawnom Mendesom, s kojim je prekinula vezu 2021. godine, a kružile su i priče o njezinoj bliskosti s kolegicom Lauren Jauregui.

U međuvremenu, Emily Ratajkowski je posljednji put viđena kako izmjenjuje nježnosti s Harryjem Stylesom u martu 2023. godine, nakon što se 2022. godine razvela od Sebastiana Bear-McClarda. U kakvom je odnosu s Camillom, još uvijek nije poznato, no jasno je kako su se njih dvije prilično zbližile tokom druženja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE