Bh. glumac Emir Fejzić oženio kolegicu Hanu Zrno, objavili djelić atmosfere s vjenčanja

Bh. glumac Emir Fejzić oženio kolegicu Hanu Zrno, objavili djelić atmosfere s vjenčanja

Bh. glumac Emir Fejzić oženio je kolegicu Hanu Zrno, a sretni par je na društvenim mrežama objavio djelić atmosfere sa slavlja.

Vjenčanju su prisustvovale mnoge poznate bh. ličnosti, a među njima su Pjer i Jasna Žalica, Admir Glamočak, Nadine Mičić, Ivana Vojinović, Alisa Čajić…

Emir je u opisu zajedničkih fotografija na Instagramu naveo: “Živjela ljubav”, a prijatelji i poznanici su im u komentarima uputili čestitke.

“Dragi ljudi, sve najljepše vam želim. Da ste uvijek tako nasmijani, raspjevani, sretni”, “Divni. Sve najljepše”, “Sretno i dugovječno”, neki su od njih.

Emir je asistent na predmetu Ples na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Glumi u Narodnom pozorištu Sarajevo, Sarajevskom ratnom teatru (SARTR) i Kamernom teatru 55.

Neke od predstava u kojima je glumio su: “Dame biraju”, “Car Edip”, “Moja predstava”, “Mjera za mjeru” itd. Nedavno je učestvovao u snimanju filma “Udovac” Harija Šečića.

Hana je kćerka cijenjenog bh. fotografa Almina Zrne. Glumila je u predstavama “To nikad nigdje nije bilo”, “Idiot”, “Alice u krevetu”, “Bullying Collection” i drugim. Bila je dio ekipe filma “Praznik rada” Pjera Žalice.

>klx

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE