Borenović: “Ni jednu marku nisam uzeo, Stanivuković ima ogromnu podršku”

Borenović: “Ni jednu marku nisam uzeo, Stanivuković ima ogromnu podršku”

“Ogromna količina laži i gluposti, koje se graniče sa patološkom mržnjom, proizvod su frustracije pojedinaca, jer već sada je jasno da će Stanivuković (Draško, op.a.) i PDP pobijediti u Banjoj Luci.

Priče i budalaštine da sam uzeo nekakve pare za kandidature su nebuloze i laži u domenu naučne fantastike i sa gnušanjem i prezirom ih odbacujem.

Nikada niti jednu marku nisam, niti imam namjeru od bilo koga uzeti”, rekao je Borenović.

Najavio je da će se ubuduće ovom temom baviti njegov advokat te se više neće oglašavati po tom pitanju.

“Ovakvi bezočni napadi i laži, koje poprimaju sve nevjerovatnije razmjere, rezultat su posljednja četiri istraživanja u Banjoj Luci. Kako se dobije istraživanje, tako krenu napadi i izmišljotine. Sva ova istraživanja, koje su odvojeno radile četiri renomirane kuće, pokazuju da će za gradonačelnika pobijediti Draško Stanivuković, a da je ‘mrtva trka’ za broj odborničkih mandata između PDP i SNSD”, navodi Borenović.

Dodaje da u svim istraživanjima Jelena Trivić, koja je jedna od kandidatkinja za gradonačelničku poziciju u Banjoj Luci, ima 10 posto podrške i nikakvu šansu za pobjedu.

Rekao je da iz tog razloga u kampanji protiv njega učestvuju “režimski i tzv. opozicioni mediji”.”PDP doživljava najžešće napade, sa gotovo svih strana, ali ih prevazilazimo. Naravno, najžešći napadi su zbog Banje Luke u kojoj pobjeđujemo.

Mnogo dobrih stvari urađeno, Banja Luka je ljepša, bolja, građani to osjećaju i vide i zato PDP i Stanivuković imaju veliku podršku”, poručuje Borenović.

Inače, Slobodan Vasković je na svom blogu napisao da je Borenović 2020. godine uzeo od Stanivukovića 300.000 KM kako bi prihvatio njegovu kandidaturu, a ne tadašnje članice Jelene Trivić.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE