POGLEDAJTE VIDEO

APLAUZI I OVACIJE: Zeničani u Caffe Passage bodre Dinu Suljića do pobjede u “Zvezdama Granda”

APLAUZI I OVACIJE: Zeničani u Caffe Passage bodre Dinu Suljića do pobjede u “Zvezdama Granda”

Večeras se održava finalno veče regionalno popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, u kojem se za titulu najboljeg bori 20 takmičara.

Podsjetimo, u finale ovogodišnjih Zvezda Granda iz Bosne i Hercegovine plasirali su se Sidik Šabanović, Šejla Zonić, Dino Suljić, Mirza Pandur, Antonija Čerkez, Đula Drini, Dejan Dačević, Rijad Rahmanović i Inel Nukić.

Zeničanin Dino Suljić zablistao je na sceni otpjevavši dvije pjesme u prvom krugu i to Sredinom od Dine Merlina i Merak od Zdravka Čolića.

Kao i svake godine, pobjednika će odabrati isključivo publika putem SMS glasova, a Suljić je nastupio pod rednim brojem 9.

Koliku podršku uživa govori i činjenica da su brojni ugostiteljski objekti organizirali gledanje finalne večeri “Zvezda Granda” i tako podržali i bodrili talentiranog Zeničanina.

Uz ovacije, aplauze i želje da pobijedi večeras Zeničani su pratili nastup Suljića u Caffe Passage, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku: 

@072info Zeničani u Caffe Passage bodre Dinu Suljića do pobjede u Zvezdama Granda #dinosuljic #zvezdegranda #zenica #072info @Dino Suljić ♬ original sound – 072info
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica