“Prodala si s bismillom svoje glasače Čoviću”: Oglasila se zastupnica NiP-a nakon SRAMOTNOG NAPADA na društvenim mrežama

“Prodala si s bismillom svoje glasače Čoviću”: Oglasila se zastupnica NiP-a nakon SRAMOTNOG NAPADA na društvenim mrežama

Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković, reagovao je na objave glasnogovornika KO SDA Sarajevo Ismeta Bećara, koji je štošta napisao o zastupnici NiP-a Ajli Milišić Pepić zbog glasanja za Marina Vukoju.

Konaković je stao u zaštitu zastupnice, a na čemu mu se Milišić Pepić zahvalila. 

“Predsjedniče, hvala Vam na javnoj podršci. Pored svih napada koje trpite skoro svaki dan, laži koje se množe iz minute u minutu, Vi ste našli vremena da javno stanete u moju odbranu. To se ne zaboravlja. A dotični je ovim postom više rekao o sebi nego o meni”, poručila je Ajla Milišić Pepić.

Podsjećamo da je Bećar napisao da je Milišić Pepić “prodala svoje glasače Čoviću sa bismillom”. No, to nije najgori dio objave budući da je Bećar zaključio svoj post sljedećim riječima: 

“Vaša pseudoselefijska TV ikona, zvijezda halal cooking show-programa, polaznica alternativnih škola Kur’ana i hifza, žena, majka, kraljica… bošnjačka i muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom!”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE