NAJNOVIJA VIJEST IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE: Hoće li ovo pomoći da se nađe tijelo djevojčice!?

NAJNOVIJA VIJEST IZ ISTRAGE UBISTVA MALE DANKE: Hoće li ovo pomoći da se nađe tijelo djevojčice!?

Trenutno se vještače tragovi pronađeni u automobilu JKP „Vodovod“ Bor koji su vozili osumnjičeni za njeno ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković, a kako nezvanično saznajemo, na vještačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

Osim vozila, vještače se i lopate, kao i motorna testera koja je uzeta iz porodičnog doma Dejana Dragijevića.

– Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP “Vodovod” u Boru, 400 je već vještačeno, a još 100 bi trebalo da bude narednim danima. Takođe, vještačeni su i tragovi sa spoljašnje strane automobila – kaže naš izvor.

Podsjetimo, sumnja se da su Janković i Dragijević udarili Danku Ilić automobilom 26. marta, kada je mala Danka na momenat izmakla iz vida majke. Oni su mrtvi pijani, ošamućeno dijete ubacili u gepek, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su tijelo bacili na obližnju deponiju.

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca tijelo djevojčice dva dana kasnije negdje prebacio i navodno niko ne može da se sjeti gdje. Policija već sedmicama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gdje Dragijević živi odnosno gdje je mala Danka nestala.

Dejan Radenković, nekadašnji pomoćnik načelnika UKP, smatra da su, vremenom, šanse za pronalazak tela male Danke sve manje.

– Vreme uopće ne ide u prilog ovom slučaju. Kako vrijeme prolazi, šanse za pronalazak tijela male Danke su sve manje uprkos svim naporima MUP-a. Po njihovim izjavama, postoji sumnja da je njeno tijelo više puta premještano od strane osumnjičenih i njihovim pomagačima, a nažalost jedan od njih je preminuo, a sa njim i tajna. Bez obzira na sve, njima se stavlja na teret krivično delo: Teško ubistvo – rekao je Radenković ranije za Pink.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica