Mirza Hatić: “Nepopravljiv sam! Svi su me ošmekali pa i žena sa Hilmijom, ja sam Netflixu napravio da bude poznat”

Mirza Hatić: “Nepopravljiv sam! Svi su me ošmekali pa i žena sa Hilmijom, ja sam Netflixu napravio da bude poznat”

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda. Brz i oštar na jeziku kakav jeste ubrzo je isprozivao mnoge opasne momke koji mu nisu ostali dužni negativnih komentara također na Tik Toku. Hatić je isprozivao i državu kao i sudije i tužioce koji još nisu uspjeli da ni dana zadrže u zatvoru ubice Dženana Memića, podsjetio je da Semir Rastoder nije odležao svoju zatvorsku kaznu iako je vozilom usmrtio ženu.

“Uskoro otvara ugostiteljski objekat u centru Sarajeva”

Hatić se hvali da je Tik Tok doveo u Sarajevo, a da je na Tik Tok doveo sve sarajevske propale mangupe i socijalne probleme. On je i ovom prilikom pozvao beogradskog krimosa Kristijana Golubovića – Tik Tok i reality zvijezdu na borbu šakama sa ili bez rukavica i to na neutralnom terenu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica