SAZNAJE ‘072INFO’

NAKON BRUTALNOG PREMLAĆIVANJA: Suprug Aldine Bajić izlazi iz pritvora, sud mu ukinuo mjeru

NAKON BRUTALNOG PREMLAĆIVANJA: Suprug Aldine Bajić izlazi iz pritvora, sud mu ukinuo mjeru

Adis Cigura, suprug pjevačice Aldine Bajić, koji je nedavno dospio u žižu javnosti nakon što ju je brutalno pretukao pa završio iza rešetaka, danas izlazi iz pritvora Kazneno-popravnog zavoda u Zenici, saznaje “072info”.

Ova saznanja portala “072info” potvrdio nam je Rusmir Isak, direktor zeničkog zatvora.

-Tačna je informacija kako je došlo do ukidanja mjere pritvora od strane Općinskog suda u Zenici, tako da Adis Cigura izlazi iz pritvorskog odjeljenja KPZ Zenica – kaže direktor Isak u izjavi za portal “072info”. 

Podsjetimo, nesretnu pjevačicu je Cigura brutalno pretukao zbog sumnje da ga vara, a nekoliko dana kasnije o svemu se oglasila i Aldina. 

-Dragi moji nisam u stanju da pricam, ali sam morala da se oglasim nisam bila u komi, kako se navodi desilo se to sto se desilo,ne zbog prevare i nikad ni pomislila nisam da prevarim niti bi prevarila.Ja sam pg covjeks voljela vise od svega niti ga je mogao iko zamjeniti u mom zivotu. 

Bila je ljubomora na mnogo šta, na označavnje mene na bilo kojoj mreži, zašto me neko označava i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje djece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas!!! Prevare nema ne postoji, niti bi postojala. U mom srcu više mjesta nema za bilo kakvog muškarca.

Ja vas molim da zbog moje djece video brišete, ostalo kada dođe vrijeme i prođe ovo stanje iznijet će se sve kao i što treba, do tada molim vas za mir jer mi je to najviše potrebno!!! I mir moje porodice kao i porodice dotičnog, ostalo će se sve riješiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica sa obje strane. Sve će se rijesiti zakonom s prijetjama ne. Hvala vam na vaša Aldina – objavila je ona na društvenim mrežama.

Podsjetimo, portal 072info, objavio je detalje ovog šokantnog događaja. Naime, sve se odigralo u noći sa 30. septembra na 1. oktobar, nakon što su supružnici završili svirku na predizbornom skupu u Arnautima

Bajić se nalazila u dnevnom boravku i koristila mobitel, što je bilo sumnjivo njenom suprugu, tvrdi izvor za “072info”.

On je zumirao kameru na njen mobitel, sumnjajući kako ga vara i dopisuje se sa nekim. Potom je sišao u dnevni boravak, čekao da Aldina ponovo nastavi sa korištenjem mobitela, a potom joj zatražio mobitel.

Ona je, navodno, u tom trenutku odbijala dati mobitel, nezvanično i obrisala neku od aplikacija, nakon čega je uslijedio haos. Navodi kako su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, apsolutno nisu tačne niti su uzrok incidenta.

Adis je krvnički udarao Aldinu šakama u glavu, a kada je pala na pod nastavio je zadavati joj udarce nogama u glavu. 

Kako saznaje “072info”, sutradan je Adis odnio novac i njen mikrofon iz kuće, ali i plakao i tražio načine da se pomiri sa Aldinom kojoj je za to vrijeme pružana medicinska pomoć.

Potom je Adis smješten u pritvor Kazneno-popravnog zavoda u Zenici, gdje se nalazio do danas kada mu je sud ukinuo ovu mjeru. U međuvremenu, zbog ovog incidenta, otkazali su sve nastupe, baš kao i nastup u Nemili na regionalnom skupu jedne stranke i završni u zeničkoj “Areni”. 

Podsjetimo, nakon ovog incidenta cijeli slučaj prijavljen je policiji, a nakon čega je Aldinin suprug smješten u KPZ Zenica.

Tragom ovog događaja se oglasila i zenička policija, kazavši kako je 1. oktobra Policijskoj stanici Centar prijavljeno je nasilje u porodici od strane C. A. nad B. A.. 

-Osumnjičeni C. A. je lišen slobode. Policijski službenici su odmah došli na lice mjesta, osumnjičenog lišili slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje. Nad istim je provedena kriminalistička obrada nakon čega je predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona na dalje postupanje. Prijedlog je od strane sudije za predmetni postupak Općinskog suda u Zenici istom određena mjera pritvora u trajanju od 30 dana – kazali su iz policije.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

rentacarZenica