U BiH sutra sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, temperature između 18 i 24 stepena

U BiH sutra sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost, temperature između 18 i 24 stepena

U Bosni i Hercegovini danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10 stepeni, Banja Luka, Bihać i Sanski Most 15, Bijeljina, Doboj, Jajce i Srebrenica 18, Bugojno, Gradačac, Sokolac i Tuzla 19, Livno i Sarajevo 20, Drvar 21, Neum i Široki Brijeg 22, Trebinje i Zenica 24 i Mostar 25 stepeni.

Sutra u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove prijepodne će biti magle. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti u Krajini i na jugu. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stepena.

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 10, a najviša dnevna temperatura zraka oko 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

rentacarZenica