MERIDIAN OTIŠAO KORAK DALJE: Jednim klikom donirate Pomozi.ba

MERIDIAN OTIŠAO KORAK DALJE: Jednim klikom donirate Pomozi.ba

Kompanija Meridian i humanitarno udruženje Pomozi.ba proširili su saradnju kako bi se udruženim snagama našli građanima u nevolji.

Na Meridian online platformi od sada je dostuna opcija „Doniraj“, a sav prikupljeni novac biće uplaćen humanitarnom udruženju.

Najvažnija akcija Pomozi.ba trenutno je prikupljanje novca za pomoć poplavljenom stanovništvu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

-Odmah nakon razorne poplave Meridian je donirao novac za pomoć stanovništvu, a sada smo uspostavili platformu za donacije i svi posjetioci našeg sajta imaju mogućnost da postanu dio ove velike humanitarne priče – poručuju iz Meridiana.

Saliha Rokša, portparolka udruženja Pomozi.ba, kaže da je novi potez kompanije Meridian nastavak jedne uspješne saradnje.

-Kompanija Meridian ponovo na djelu pokazuje društvenu odgovornost, te su pored vrijedne novčane donacije, podršku ljudima pogođenim poplavama pružili i na ovaj način. Meridian je u prethodnom periodu podržao mnoge humanitarne akcije naše organizacije, a posebno ističemo podršku za oboljele bh. građane i naš Fond za liječenja – rekla je Rokša.

Regionalni lider u industriji igara na sreću poručuje da je ovo samo prva od brojnih humanitarnih kampanja koje će biti dostupne na Meridian online platformi.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

rentacarZenica