SAOPฤ†ENJE ZA MEDIJE - POLITIฤŒKI MARKETING

๐๐จ๐ค๐ซ๐ž๐ญ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ข๐ค๐ข๐ฆ ๐›๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐ฆ ๐ ๐ซ๐šฤ‘๐š๐ง๐š ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฆ๐จ๐ฏ๐ข๐ฌ๐š๐จ ๐ค๐š๐ง๐๐ข๐๐š๐ญ๐ž ๐ณ๐š ๐†๐ซ๐š๐๐ฌ๐ค๐จ ๐ฏ๐ข๐ฃ๐žฤ‡๐ž ๐ข ๐›๐ฎ๐๐ฎฤ‡๐ž๐  ๐ ๐ซ๐š๐๐จ๐ง๐šฤ๐ž๐ฅ๐ง๐ข๐ค๐š

๐๐จ๐ค๐ซ๐ž๐ญ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ข๐ค๐ข๐ฆ ๐›๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐ฆ ๐ ๐ซ๐šฤ‘๐š๐ง๐š ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฆ๐จ๐ฏ๐ข๐ฌ๐š๐จ ๐ค๐š๐ง๐๐ข๐๐š๐ญ๐ž ๐ณ๐š ๐†๐ซ๐š๐๐ฌ๐ค๐จ ๐ฏ๐ข๐ฃ๐žฤ‡๐ž ๐ข ๐›๐ฎ๐๐ฎฤ‡๐ž๐  ๐ ๐ซ๐š๐๐จ๐ง๐šฤ๐ž๐ฅ๐ง๐ข๐ค๐š

Zenica se treba pokrenuti da bi opstala!

Zenica je sinoฤ‡ u Starom pozoriลกtu svjedoฤila ogromnoj ลพelji graฤ‘ana za promjenama. Pokret je organizovao sveฤanu promociju kandidata za Gradsko vijeฤ‡e i gradonaฤelnika Zenice. Na pozornici su se redali i sugraฤ‘anima se obraฤ‡ali kandidati Pokreta, njih 35, obrazovanih, mladih i sposobnih koji su predstavili program ,,Zenica za 10โ€. Ovaj program nudi rjeลกenja za deset oblast i u โ€œPOKRET-uโ€ smo uvjereni da ฤ‡e njegova realizacija znaฤiti brลพi oporavak ali donijeti i prosperitet Zenici.

U svom pozdravnom govoru, nositelj liste za Gradsko vijeฤ‡e i predsjednik Pokreta Alen Kapkoviฤ‡ rekao je da je Zenica spremna za promjene, ลกto je pokazao i ovaj veliki odziv graฤ‘ana. 

,,Zenica se treba pokrenuti da bi opstala, a program Pokreta nudi sve ลกto naลกem gradu treba. Neฤ‡emo vas iznevjeriti, biฤ‡emo vaลก glas u Gradskom vijeฤ‡u, a Adnan ล abani gradonaฤelnik svih Zeniฤana, ne samo podobnih. Pokret nije stranka, mi smo pokret graฤ‘ana nezadovoljnih stanjem u Zeniciโ€, izmeฤ‘u ostalog poruฤio je Alen Kapkoviฤ‡.

Kandidati za Gradsko vijeฤ‡e Zenica govorili su o besplatnim obdaniลกtima za svu zeniฤku djecu, izdvajanjima za sport u visini od 4.000.000 KM, poboljลกanju zdravstvenih usluga, podrลกci mladima kroz stimulisanje nataliteta i sufinansiranje rjeลกavanja prvog stambenog pitanja. Izgradnjom dodatnih kapaciteta rijeลกit ฤ‡e se problem pasa lutalica, a zaลกtita okoline bit ฤ‡e jedan od prioriteta.

,,Investitori Zenicu zaobilaze, posvaฤ‘ani smo sa svim nivoima vlasti i javnim preduzeฤ‡ima od kojih zavisi razvoj grada. Olakลกice za privrednike, smanjenje nameta, podrลกka pri registraciji privrednog subjekta neke su od mjera za ekonomski oporavak Zeniceโ€, dodao je Kapkoviฤ‡.

Gromoglasno pozdravljen buduฤ‡i gradonaฤelnik Zenice Adnan ล abani u emotivnom govoru pozvao je Zeniฤane da se suzdrลพe svaฤ‘a, podjela, uvreda na raฤun drugih i drugaฤijih, ลกto je zeniฤka svakodnevnica posljednjih osam godina. 

,,Ne ฤini jedan grad samo betoniranje i asfaltiranje. Grad su njegovi ljudi, kultura, sport, ekonomija, javni ลพivot, ureฤ‘eni trgovi, a to je sve u Zenici uniลกteno. Odrastaju generacije najmlaฤ‘ih Zeniฤana koje ne znaju za radosti kada pobijedi ฤŒelik, ne znaju za derbije na Bilinom polju ili vrhunske utakmice u Gradskoj areni. To ฤ‡emo pokuลกati popraviti maksimalnim ulaganjima u sport ลกto ฤ‡e nam se vratiti na cijeloj privredi. Smetovi, Bistriฤak, Tvrtkovac, Kraljevine, Pepelariโ€ฆ zasluลพuju da njih posjeฤ‡ujemo i napravit ฤ‡emo etno sela, stvoriti uslove za naลกe poljoprivrednike da na ovim izletiลกtima plasiraju svoje proizvode. Ravnomjerno ฤ‡emo razvijati grad i selo. Zenica nas treba viลกe nego ikada. Izaฤ‘ite na izbore i glasajte za promjene. Nemojte da razmiลกljate naฤin, glasam za najmanje loลกeg. Glasajte za ljude koji imaju odliฤne programe i ลพele svojoj djeci, porodicama i komลกijama izgraditi i u amanet ostaviti bolju Zenicuโ€, odlomak je pobjedniฤlkog govora Adnana ล abanija, buduฤ‡eg gradonaฤelnika Zenice.Sveฤanoj promociji kandidata โ€œPOKRET-aโ€ prisustvovao je veliki broj uglednih graฤ‘ana, javnih liฤnosti, vrhunskih sportista, umjetnika i drugih koji su svoje znanje i kapacitete spremni kroz โ€œPOKRETโ€ staviti na raspolaganje svim graฤ‘anima Zenice.

Dobivaj najvaลพnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica