NAGRADNA IGRA: Osvoji svaki dan ulaznicu na zeničke bazene! DOŽIVI LJETO UZ 072INFO!

NAGRADNA IGRA: Osvoji svaki dan ulaznicu na zeničke bazene! DOŽIVI LJETO UZ 072INFO!

plakat
Fotografija za nagradnu igru

Portal 072info u saradnji sa J.P. Za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica organizuje nagradnu igru za sve čitatelje našeg portala. Tako će naši čitatelji ovog ljeta moći uživati u člancima na našem portalu i osvježiti se na zeničkim bazenima koji su pravi spas i bijeg od vrućina koje nam dolaze. 

PRAVILA NAGRADNE IGRE
Svaki dan, portal 072info na svojoj Facebook stranici objavi plakat (fotografiju), a sve što je neophodno da uradite kako biste učestvovali u nagradnoj igri “DOŽIVI LJETO UZ 072INFO” je slijedeće:
1. Izvršite podjelu objavljene fotografije na Vašem Facebook profilu, a pri tome ste član naše Facebook stranice
2. U postavkama podjele fotografije izabrati opciju privatnosti: PUBLIC – JAVNO


Nakon što ste obavili dva navedena koraka koji vas vode do učešća u nagradnoj igri, ostaje vam da sačekate 23.00 sata, kada nasumičnim izborom proglašavamo imena sretnih dobitnika nagradne igre.

Po objavljivanju imena, dobitnika nagradne igre pozivamo da nam se javi porukom na našu Facebook stranicu kako bismo ga upoznali sa način preuzimanja ulaznice. Napominjemo kako je ulaznica GRATIS, tako da je svaka prodaja ulaznice zabranjena!

Za sva dodatna pitanja u vezi sa nagradnom igrom, možete se obratiti na mail urednika ([email protected])! Svim učesnicima želimo puno sreće!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE